Bootfitting - Skischoenen op maat

Pijnlijke voeten tijdens het skiën horen tot het verleden dankzij bootfitting. Een gedetailleerde analyse van de voet is nodig om de oorzaak en zo meteen ook de beste oplossing(en) te vinden. Dit kan gaan van het voorzien van een zool op maat tot het aanpassen van de binnenschoen (liner). In een aantal gevallen is het beter om voor een thermoliner of een foamliner te kiezen omdat deze zich volledig aanpassen naar de vorm van de voet.

Fabrikanten ontwikkelden nieuwe technologieën om meer comfort te bieden en tegelijk ook de perfecte sturing te behouden door de schalen (shell) aan te passen.

Sportservice heeft deze technologieën allemaal in huis. Daarmee kunnen wij uw shell volledig op maat maken. Onze vacuum machines van Nordica of Fischer rekken of persen, de bootfitting-leest van Boot doc kan heel lokaal drukpunten uitdrukken. Ook de crocodile van Nordica is een geweldig hulpmiddel

Fischer Vacuum Bootfitting Systeem

Het aanpassen van skischoenen aan je voet doormiddel van het Fischer Vacuum systeem.

Salomon Custom Shell Bootfitting technologie en 3D-liners

Sidas voor thermoliners en ondersteunende zolen.

Zijn je skischoenen nat, Sportservice heeft hiervoor schoendrogers van Thermic of Sidas met een antibacterieelsysteem. Deze drogers kunnen ook gebruikt worden voor uw dagelijkse schoenen.

Ook de skischoenzakken met verwarming zijn een goede optie. Extra voordeel : je kan heel gemakkelijk in de skischoenen en deze zitten dadelijk heel comfortabel.

Enkel op afspraak

Bootfitting kan enkel op afspraak en niet op een zaterdag.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?