Inline skates aanpassen - Bootfitting

Pijnlijke voeten tijdens het inline skaten of skeeleren horen tot het verleden dankzij bootfitting. Een gedetailleerde analyse van de voet is nodig om de oorzaak en zo meteen ook de beste oplossing(en) te vinden. Dit kan gaan van het voorzien van een zool op maat tot het aanpassen van de binnenschoen (liner).

Fabrikanten ontwikkelden nieuwe technologieën om meer comfort te bieden en tegelijk ook de perfecte sturing te behouden door de schalen (shell) aan te passen.

Sportservice heeft deze technologieën allemaal in huis. Daarmee kunnen wij uw shell volledig op maat maken. Onze vacuum machines van Nordica of Fischer rekken of persen , de bootfitting-leest van Boot doc kan heel lokaal drukpunten uitdrukken..

Zolen

Sidas en Bootdoc zolen voor perfecte stand op je skates en de juiste ondersteuning waardoor je nog meer comfort krijgt..

Zijn je schoenen nat, Sportservice heeft hiervoor schoendrogers van Thermic of Sidas met een antibacterieëlsysteem. Deze drogers kunnen ook worden gebruikt voor uw dagelijkse schoenen.

Enkel op afspraak

Bootfitting kan enkel op afspraak en niet op zaterdag.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?